İnegölspora Bulgaristandan kardeş kulüp

İnegölspora Bulgaristandan kardeş kulüp -Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor ile Bulgaristan 2. Lig takımlarından Lyubimetz 2007 kardeş kulüp protokolü imzaladı


BURSA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor ile Bulgaristan 2. Lig takımlarından Lyubimetz 2007 kardeş kulüp protokolü imzaladı.
     İnegölspor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Alinur Aktaşın makamında imzalanan protokol törenine, İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, Lyubimetz 2007 Kulübü Başkanı Atanas Stalev, Yenice beldesi Belediye Başkanı Hasan Aksu ile İnegölspor 2. Başkanı Kurtiş Güleç katıldı.
     Aktaş, törende yaptığı konuşmada, kısa bir süre önce İnegölden bir heyetin ilçenin kardeş şehri olan Bulgaristanın Novi Pazar kentindeki şenliklere katıldığını belirterek, bu sırada Lyubimetz 2007 Kulübünün de ziyaret edildiğini söyledi.
     Bugün kulüp başkanı Atanas Stalevi ağırladıklarını belirten Aktaş, Bulgaristan ziyareti sırasında kardeş kulüp olma isteği resmiyete döküldü. Lyubimetz 2007 kulübü geçtiğimiz günlerde Bursaya kampa geldi. Bu kampta Bursaspor ile hazırlık maçı yaptı. 19 Ocakta da İnegölspor ile hazırlık maçı yapacak. Bunların hepsinin güzel bir dostluğun başlangıcı olacağını düşünüyorum diye konuştu.
     Konuk başkan Stalev, İnegölspor ile kulüplerinin kardeş belediye gibi çalışma yapması gerektiğini ifade ederek, Aramızdaki dostluk maçlarının en iyi seviyede olması gerek. Kulüpler arası çalışmalar da yapacağız dedi.
     İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz ise aylar önce atılan dostluk köprüsünün geliştiğini, sporun kardeşlik ve dostluk olduğunu bu şekilde gösterdiklerini, kulüplerin oluşturduğu dostluğun iki şehri bir birine daha iyi bağlayacağını kaydetti.
     Konuşmaların ardından kardeş kulüp protokolü imzalandı.
     İmza töreninde Aktaş Staleve İnegölsporun forması ile çeşitli hediyeler verdi, Stalev ise Aktaşa takımın atkısı ile formasını hediye etti.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber İnegölspora Bulgaristandan kardeş kulüp Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER