İnegölsporun şampiyon olması

İnegölsporun şampiyon olması -Kulüp Başkanı Korkmaz: Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile TFF Başkanı Yıldırım Demirörenin de katılımıyla kupa törenimiz olacak


BURSA (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğu garantileyen İnegölsporun Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, kupa törenlerine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile TFF Başkanı Yıldırım Demirörenin de katılacağını bildirdi.
     Korkmaz, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, İnegölsporun 2011-2012 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamladığını belirtti.
     Şampiyonlukla ilgili sevgi gösterileri ve eğlencelerinin bir kısmını daha önceden yaptıklarını anlatan Korkmaz, Bu hafta cumartesi günü Kırıkhan maçında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Başkan Vekili Mehmet Ufuk Özerten ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ile birlikte kupa törenimiz olacaktır. Taraftarlarımızı Kırıkhan maçına özellikle davet ediyoruz. Şölenimizin son noktasını inşallah Kırıkhan maçında yaşar ve mutlu sona ulaşırız diye konuştu.
     Kupa töreninin cumartesi günü oynanacak Kırıkhan maçının devre arasında yapılacağını bildiren Korkmaz, şunları kaydetti:
     Maç cumartesi günü saat 15.30da oynanacak. Kupa töreni ise birinci devrenin sonunda devre arasında yapılacak. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınçın maçın sonuna kadar statta kalamama durumu var. Maçtan sonra programının olduğunu öğrendik. Kendileri devre arasında kupa törenine katılıp aramızdan ayrılacak. Onun için kupa töreni devre arası olacak.
     (ŞBN-UMT-DOĞ-YHO-İU)
<< Önceki Haber İnegölsporun şampiyon olması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER