İngiliz turist İzmirde şifa buldu

İngiliz turist İzmirde şifa buldu


İZMİR (A.A) - Bodrumda rahatsızlanan İngiliz vatandaşı Stuart Spencer Moreton, İzmir Kent Hastanesinde gerçekleştirilen kalp ameliyatı ile sağlığına kavuştu.
     Kent Hastanesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, eşi Beverly Ann Moreton ile geldiği Bodrumda rahatsızlanan Stuart Spencer Moreton (67), aort anevrizması, aort kapağında darlık ve mitral kapak yetmezliği şikayetiyle hastaneye başvurdu.
     Kalp Damar Cerrahisi Kliniği Sorumlusu Prof. Dr. Suat Buket başkanlığındaki ekip tarafından gerçekleştirilen operasyonla sağlığına kavuşan Moreton, Türk hekimlerine duyduğu güvenin kendisini yanıltmadığını bildirdi.
     Operasyonun başarıyla gerçekleştiğini vurgulayan Moreton, Eşim ve ben çok ilgi ve destek gördük. Taburcu olduktan sonra İngiltereye döneceğiz. Kendimi dünyaya yeniden gelmiş gibi hissediyorum, doktorlarıma çok teşekkür ediyorum. Sağlığıma kavuşmanın mutluluğu içinde ülkeme döneceğim ifadelerini kullandı.
     Prof. Dr. Buket ise aort anevrizması, aort kapağı darlığı, mitral kapak yetmezliği bulunan Moretonun, akciğer embolisi ve pulmoner hipertansiyon hastası olduğunu, hastanın aort kapağının değiştirilip, mitral kapağının tamir edildiği 5 saat süren ameliyat ile sağlığına kavuştuğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Zeynep Hoşgörür
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber İngiliz turist İzmirde şifa buldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER