İpsala Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve

İpsala Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dalkıran: -"Esnaf ve sanatkarlara kullandırılan kredi faizleri düşürüldü"


EDİRNE (A.A) - İpsala Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlhan Dalkıran, esnaf ve sanatkarlara kullandırılan kredi faizlerinin düşürüldüğünü söyledi.
     Dalkıran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İpsala ve köylerinde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarları kredi kullanmaya davet etti.
     Esnaf ve sanatkarların menfaatine adımlar attıklarını belirten Dalkıran, şu bilgileri verdi:
     "Esnaf ve sanatkarlara kullandırılan kredi faizleri düşürüldü. Esnaf kefalet kooperatiflerinin Halk Bankası kaynaklarından kullandığı krediler çok cazip hale geldi. İhtiyacı olan esnaf ve sanatkarlarımız işlerinde kullanmak üzere kendilerine sunulan işletme kredisinden istifade edebilirler. Kredilerde ödeme planlarındaki seçenekler esnaflarımızın tercihlerine bırakıldı. Esnaflarımız ödeme planlarını gelir düzeylerine göre ayarlayabilecek. Esnaf, dilerse kredilerin ödemelerini 6 aylık taksitler halinde, dilerse 1, 2, 3, 4 ve 5 yıllık vadelerle aylık taksitli olmak üzere yapabilecek."
    
     Muhabir: İsmail Aliş / Cihan Demirci
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber İpsala Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER