İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Osman

İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Osman Arslan: Futbolda dünya şampiyonluğu elde ettik -Bulgaristandaki 2013 Defolimpik Oyunlarından başarılarla dönmeyi hedefliyoruz


ANKARA (A.A) - İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Osman Arslan, milli takımların 2012 yılında önemli başarılara imza attığını söyledi.
     Osman Arslan, 2012 yılını değerlendirdiği AA muhabirine, federasyon olarak 2 önemli organizasyona ev sahipliği yaptıklarını anımsattı.
     Arslan, Bu 2 önemli organizasyonda, futbolda dünya şampiyonluğu elde ederken, plaj voleybolunda dünya 4üncüsü olduk. Bunun haricinde çeşitli branşlarda yapılan uluslararası şampiyonalarda dereceler aldık dedi.
     Federasyonun 18 branşta faaliyet gösterdiğini anımsatan Arslan, sporcuların başarılı olabilmesi için çeşitli kamp ve hazırlık amaçlı şampiyona düzenlediklerini dile getirdi.
    
     -Hedef 2013 Defolimpik Oyunları-
    
     Arslan, 2012 yılının hazırlık dönemi olduğunu anlatarak, 2013 yılı hedefleriyle ilgili de şunları kaydetti:
     Bu sene, Bulgaristanın başkenti Sofyada gerçekleşecek 2013 Defolimpik Oyunlarına katılmanın ön hazırlıklarını yaptık. İyi bir hazırlık dönemi oldu. 2013 Temmuz sonunda, Sofyada gerçekleşecek oyunlarda, Türkiyeyi bundan önce bulunduğumuz noktadan daha ileri noktaya taşıyacağız. Bulgaristandaki 2013 Defolimpik Oyunlarından başarılarla dönmeyi hedefliyoruz. Bunun dışında oyunlarda şu ana kadar altın alamadığımız branşlarımızın, altınlarla döneceğini görüyor gibiyiz. Yeni açtığımız branşlarda da, Türkiyeye sürprizlerle döneceğiz.
    
     Muhabir: Mehtap Yılmaz
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Osman Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER