İsmail Coşar ve ekibi Tarsusluları coşturdu

İsmail Coşar ve ekibi Tarsusluları coşturdu


MERSİN (A.A) - Tarsus Belediyesinin, Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği programda İsmail Coşar ile ekibi, gönülleri coşturdu.
     Açık Hava Gösteri Merkezi yanında düzenlenen programa Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Gülek Belediye Başkanı Tekin Çelik, Sebil Belediye Başkanı Mehmet Çelik, Bahşiş Belediye Başkanı Mustafa Sarı, Yeşiltepe Belediye Başkanı Fikri Tüten, belediye meclis üyeleri, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.
     Program Ankara Çankaya Kurtuluş Merkez Camii İmam Hatibi Mehmet Atıcı, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. İzleyicilere Kuran ziyafeti çeken Atıcı, gönülleri coşturdu.
     Daha sonra sahne alan ünlü mevlithan ve Ankara Kocatepe Camisi İmam Hatibi İsmail Coşar, Ankara Kocatepe Camisi Müezzini Ali Tel ile Orman ve Su Bakanlığı Camisi İmam Hatibi Fazlı Çoban, ilahi, kaside ve tasavvuf müziği dinletileriyle alandakilere duygu dolu anlar yaşattı.
     Geç saatlere kadar devam eden etkinlik sonunda mevlithanları kutlayan Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, program için emeği geçenlere teşekkür etti.
     İsmail Coşar ve ekibinin gönülleri coşturduğunu belirten Kocamaz, Adeta bize imam tazeletirdi. Hocalarımıza ve tüm ekibe huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Allah razı olsun diyorum. Gönüllerine sağlık, Allah bunların eksikliğini bu millete yaşatmasın dedi.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber İsmail Coşar ve ekibi Tarsusluları coşturdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER