Ispartada yangın

Ispartada yangın -Kullanılmayan 2 katlı ahşap ev tamamen yandı


ISPARTA (A.A) - Ispartada kullanılmayan 2 katlı ahşap ev tamamen yandı.
     Kurtuluş Mahallesi Vanlı Sokakta İsmet Çınara ait kullanılmayan 2 katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri, bir halı yıkama fabrikasının depo olarak kullandığı ahşap eve de sıçrayıp büyüyen yangına müdahale etti. Mahallede toplanan vatandaşlar, panik içinde yangının söndürülmesini izledi.
     Yaklaşık 2 saat sonra kontrol altına alınabilen yangın sonucunda 2 katlı ahşap ev tamamen yanarken halı yıkama fabrikasının depo kısmında da maddi hasar meydana geldi. Yangının söndürülmesinin ardından ev, çökme tehlikesi nedeniyle belediyeye ait iş makineleri tarafından yıkıldı.
     Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürü Halil Açar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangını 5 itfaiye aracı, 6 arazöz ve 25 personelle müdahale ederek yaklaşık 2 saatte kontrol altına aldıklarını söyledi.
     Evde kimsenin bulunmamasının sevindirici olduğunu vurgulayan Açar, Yangının mahalledeki diğer evlere sıçramadan söndürülmesi için ekiplerimiz büyük çaba gösterdi. Evlerin ahşap olması nedeniyle ayrıştırma işlemi gerçekleştirdik. Soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından iş makineleri ile yangının enkazını kaldıracağız dedi.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Güç Gönel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER