Ispartada yol yapım çalışmaları

Ispartada yol yapım çalışmaları -Isparta Valisi Memduh Oğuz ve beraberindekiler çevre yolunda devam eden yol yapım çalışmalarını inceledi


ISPARTA (A.A) - Isparta Valisi Memduh Oğuz ve beraberindekiler, çevre yolunda devam eden yol yapım çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldılar.
     Beraberinde Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Karayolları 13. Bölge Müdürü Mustafa Karademir, Karayolları Bölge Müdür Yardımcıları ve belediye imar müdürlüğü yetkilileri ile yol yapım çalışmalarını inceleyen Vali Oğuz, yağmur sularına karşı şehir kodu ile yol kodunun aynı olması yönünde talimat verdi.
     Yağmur sularının birikmemesi için yolun altına 4 adet menfezin konulmasını isteyen Oğuz, Burada bizim için önemli olan şehrin koduyla yolun kodunun aynı olmasıdır. Eğer bunda bir sıkıntı çıkarsa yolu yeniden yapmak zorunda kalırız. Ayrıca yolun üst tarafında yağmur sularının birikmemesi için yolun karşısına 4 adet menfez yapılması gerekmekte, yolun üzerindeki evleri de su basmaması için bu menfezlerin yapılması şart. Suyun birikmemesi için karşı taraftan itibaren menfezlerin devamını da belediyemiz yapacak. Böylece burası olası su basmalarından kurtarılmış olacak dedi.
     Karayolları 13. Bölge Müdürü Mustafa Karademir ise Havaalanı-Isparta-Sav yol geçişi çalışmalarının 2013 sezonu içerisinde tamamlanacağını söyledi.
     Karademir, üniversite kavşağı, Kolçelik kavşağı, Özel İdare kavşağı ve Sav beldesi çıkışının ise bu sezon sonunda bitirileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ispartada yol yapım çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER