Ispartadaki cinayet

Ispartadaki cinayet -Yalvaç ilçesinde kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü kişiyi av tüfeğiyle vurduktan sonra başını kesen ve hamile olan kadın, bir kız çocuk dünyaya getirdi


ISPARTA (A.A) - Yalvaç ilçesinde kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü kişiyi av tüfeğiyle vurduktan sonra başını kesen ve hamile olan kadın, bir kız çocuk dünyaya getirdi.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Yalvaç ilçesine bağlı Koruyaka köyünde kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü Nurettin Gyi av tüfeğiyle vuran, ardından bıçakla başını kesen N.Y, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
     Olay sırasında 6 aylık hamile olan N.Y, tutuklu bulunduğu Isparta E Tipi Kapalı Cezaevinde sancılarının artması üzerine Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırıldı. N.Y.nin hastanede normal doğum ile 3.5 kilo ağırlığında bir kız çocuğu dünyaya getirdiği öğrenildi.
     Yetkililer, N.Ynin, bebeğin Nurettin Gden olduğunu iddia etmesi nedeniyle çocuktan alınacak DNA örneğinin, babasının tespit edilmesi amacıyla Antalya veya Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderileceğini belirttiler.
     Bu arada N.Ynin bebeği istememesi nedeniyle hastane yetkililerince Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlilerine bilgi verildiği kaydedildi.
    
     -Olay-
    
     Yalvaç ilçesine bağlı Koruyaka köyünde 29 Ağustosta, evli ve 2 çocuk annesi N.Y, kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü Nurettin Gyi akşam konuşmak için köy camisinin arkasındaki yıkık haldeki binaya çağırmış, N.Y. burada Nurettin Gyi av tüfeğiyle vurmuştu. N.Y, daha sonra bıçakla Nurettin Gnin başını kesmiş ve köy meydanına atmıştı.
     Nurettin Gnin kendisine tecavüz ettiğini ve bu kişiden 6 aylık hamile olduğunu iddia eden N.Y, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ispartadaki cinayet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER