Ispartadaki sağanak ve dolu

Ispartadaki sağanak ve dolu -Geçen hafta meydana gelen sağanak ve dolu nedeniyle su baskınının yaşandığı Mehmet Tönge Mahallesi ve Kayı köyünde temizlik çalışmaları devam ediyor


ISPARTA (A.A) - Ispartada geçen hafta meydana gelen sağanak ve dolu nedeniyle su baskınının yaşandığı Mehmet Tönge Mahallesi ve Kayı köyünde temizlik çalışmaları sürüyor.
     Isparta Belediyesi ekipleri, 19 Eylülde yaşanan sağanak ve dolu nedeniyle Mehmet Tönge Mahallesi ve Kayı köyünde su baskını yaşanan evlerin temizliğini tamamladı. Hasar tespit çalışmalarını sürdüren ekipler, cadde ve sokaklarda temizlik çalışması başlattı.
     Su baskını yaşanan yerlerde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye ekiplerinin tam kadro çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Su baskı yaşanan evlerin temizliğinin tamamlandığını anlatan Günaydın, ekiplerin cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarına başladıklarını kaydetti.
     Günaydın, Hem insan gücü hem makine gücünün kullanıldığı temizlik seferberliği sonrasında felaket izlerinden eser kalmayacak dedi.
     Mehmet Tönge Mahallesi Muhtarı Osman Kınay da 19 Eylüldeki sağanak ve dolunun ardından bir felaketle karşı karşıya kaldıklarını ve çoğu evi su bastığını söyledi. Baskının izlerinin yavaş yavaş silinmeye başladığını ifade eden Kınay, desteklerinden dolayı Başkan Günaydına teşekkür etti.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Ispartadaki sağanak ve dolu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER