Isparta Belediye Başkanı Günaydın:

Isparta Belediye Başkanı Günaydın: -"Ispartanın Geyran taşını dünya taşı yapıyoruz. Fabrikamızı kalite ve üretimi daha iyiye taşıyacağız"


ISPARTA (A.A) - Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, "Ispartanın Geyran taşını dünya taşı yapıyoruz. Fabrikamızı kalite ve üretim olarak daha iyiye taşıyacağız" dedi.
     Günaydın, Isparta Belediyesi iştiraklerinden ISTEM Doğal Taş İşleme Fabrikasında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.
     Günaydın, fabrikanın 3 vardiya halinde 24 saat aralıksız çalıştığını söyledi. Gelecekte fabrikayı daha da büyütmek istediklerini belirten Günaydın, şöyle konuştu:
     "Önceki yıllarda 12 liradan sattığımız taşın metrekaresi şimdi 50 lirayı bulabiliyor. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Sarayına özel ürettiğimiz bu taşlar gidiyor. Taşlarımız iç piyasada ise 36-38 lira arasında satılıyor. Yakın bir zamanda daha büyük bir fabrika kurmak istiyoruz. Kalite ve pazarlama olduğunda yurt dışından da ciddi talepler oluyor. Ispartanın Geyran taşını dünya taşı yapıyoruz. Fabrikamızı kalite ve üretim olarak daha iyiye taşıyacağız."
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Isparta Belediye Başkanı Günaydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER