Isparta Emniyetinden öğrencilere aşure

Isparta Emniyetinden öğrencilere aşure ,


ISPARTA (A.A) - Isparta Emniyet Müdürlüğünce Halıkent Anadolu Lisesi öğrencilerine aşure dağıtıldı.
     Isparta Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Isparta Valisi Memduh Oğuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner ve öğrenciler katıldı.
     Vali Oğuz, Zübeyde Hanım İlkokulu öğrencilerince sunulan halk oyunları gösterisinin ardından yaptığı konuşmada, Emniyet Teşkilatının, eğitim teşkilatıyla işbirliği içinde olması gerektiğini söyledi. Okulda düzenlenen aşure etkinliğinin bu anlamda güzel bir örnek oluşturduğunu belirten Oğuz, şöyle konuştu:
     Çalışanların, hizmet edenlerin tamamı Isparta Polis Teşkilatı mensuplarıdır. Burada halkla bütünleşmiş, halkına hizmet aşkıyla dolu bir Emniyet Teşkilatı görüyoruz. Huzur ve asayişi sağlarken çok medeni bir biçimde, çok çağdaş bir biçimde dünyanın en ileri ülkelerini imrendirecek şekilde, çocuklarımızla, gençlerimizle, halkımızla, ihtiyaç sahipleriyle toplumsal destekli polislik anlayışıyla bütünleştiğini görüyoruz. Bütün bunlardan dolayı başta İl Emniyet Müdürümüz olmak üzere, Emniyet Teşkilatımızın tüm mensuplarını gönülden kutluyorum.
     Isparta Müftüsü Mehmet Emin Avcının yaptırdığı duanın ardından Oğuz, Or ve polis memurları, öğrencilere aşure dağıttı.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Isparta Emniyetinden öğrencilere aşure Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER