İsrailin Gazze saldırısı

İsrailin Gazze saldırısı -Bilecikte, Şeyh Edebali Türbesinde toplanan grup, İsrail yönetimini protesto etti


BİLECİK (A.A) - İsrailin Gazzeye düzenlediği hava saldırısı, Bilecikte protesto edildi.
     Şeyh Edebali Türbesi önünde toplanan Milli Türk Talebe Birliğine (MTTB) üye bir grup genç, İsrail yönetimi aleyhine slogan attı.
     Grup adına hazırlanan basın açıklamasını okuyan MTTB Temsilcisi Mücahit Bayrak, İsrailin Gazzeye vahşice saldırdığını belirterek, tek derdinin dünya milletlerinin huzurunu ve güvenliğini sağlamak olan Birleşmiş Milletlerin (BM) bir an önce harekete geçmesi gerektiğini vurguladı.
     Özgür Filistinin kurulmuş olmasının müjdesini vermek için toplanmış olmayı istediklerini ancak İsrailin hain saldırılarının bunu engellediğini dile getiren Bayrak, şunları kaydetti:
     Hayallerimize balta vuran bu durum karşısında, dünya huzuru ve güvenliğinden sorumlu BM nerede- Bu kuruluş, harekete geçmek için daha kaç insanın şehit edilmesini bekliyor- Kaç bin bomba, Gazzeli masum çocukları katletmeli, kaç tane minik yavruyu yetim bırakmalı- Dünyanın jandarmalığını üstlenmiş, bol keseden demokrasi ve insan hakları dağıtan Amerika, bu konuda neyi beklemektedir- Obama daha ne kadar, sözüm ona sempatik tavırları ve aldatıcı tebessümlerinin arkasında ham maddesi Filistin çocuklarının kanı olan petrolleri içmeye devam edecektir- Bu soruların cevaplarını beklemek tüm dünya Müslümanlarının katledilmesini beklemektir. Kafir, kafirliğini yapmaktadır ve küfür her zaman tek millettir.
     Bayrak, tek ihtiyacın, Müslümanların arasındaki suni sınırları reddeden, güçlü bir ordusu ve iradesi bulunan, tek derdi dünyadaki tüm insanların adil ve müreffeh şekilde yaşamasını sağlamak olan Büyük İslam Birliğinin tesisi olacağını bildirdi.
     Grup, ellerinde Kahrolsun İsrail, Bebek katili İsrail, Gazzeden defol yazılı dövizlerle, İsrail yönetimi aleyhine slogan attıktan sonra dağıldı.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber İsrailin Gazze saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER