İsrailin Gazze saldırısı

İsrailin Gazze saldırısı -Bem-Bir-Sen Malatya Şubesi Başkanı Acar: Gazzede İsrailin vahşi saldırıları sonucu öldürülen masum çocukların basında çıkan görüntüleri insanlığın yüreğini parçalıyor


MALATYA (A.A) - Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Malatya Şubesi Başkanı Hanifi Acar, Gazzede İsrailin vahşi saldırıları sonucu öldürülen masum çocukların basında çıkan görüntüleri insanlığın yüreğini parçalıyor dedi.
     Acar, yaptığı yazılı açıklamada, günlerdir Gazzeyi havadan, karadan ve denizden kuşatıp bombalayan İsrailin Filistin halkına soykırım uyguladığını belirtti.
     Saldırılarla uluslararası hukukun ayaklar altına alındığını ifade eden Acar, İnsanlık suçu işleniyor. Gazzede İsrailin vahşi saldırıları sonucu öldürülen masum çocukların basında çıkan görüntüleri insanlığın yüreğini parçalıyor. İsrail rejimini her fırsatta destekleyen ABD ve katliamlara karşı duyarsız kalan başta AB ülkeleri olmak üzere, benzer tavırlar taşıyan dünya yöneticileri ve Birleşmiş Milletleri bu tutumları nedeniyle kınıyoruz.
     Acar, kendi ülkesinin bir parçası olan Golan Tepelerinin 1967den bu yana İsrail tarafından işgaline sesini çıkarmayıp mazlum ve mağdur Suriye halkını bombalarla katliamdan geçiren Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esedi de kınadıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber İsrailin Gazze saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER