İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçısı Yüce, Bursada

İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçısı Yüce, Bursada son yolculuğuna uğurlandı (Fotoğraflı - Görüntülü)


BURSA (A.A) - Genç yaşta vefat eden İstanbul Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Mesut Yücenin cenazesi Bursada toprağa verildi.
     Bursa Ahmet Vefik Paşa Devlet Tiyatrosunda (BDT) düzenlenen törene Babası Halim, annesi Selime ve ağabeyi Murat Yüce ile sanatçı arkadaşları katıldı.
     BDT Müdürü Halil Balkanlar, törende yaptığı konuşmada, Mesut Yücenin başarılı bir tiyatrocu olduğunu, ses getiren birçok tiyatro oyununda sahneye aldığını belirtti.
     Mesut Yücenin babası Halim Yüce ise oğlunun tiyatro ile ilgili çok büyük hayalleri olduğunu ifade ederek, (Beni destekleyen arkadaşlarım var. Tiyatroda güzel şeyler başaracağım) derdi. Ben de ona destek oldum. Ama o bana son oyununu oynadı. Beni çok üzdü dedi.
     Tören sırasında gözyaşlarını tutamayan sanatçının annesi Seyide Yüce ve bazı arkadaşları, yakınları tarafından sakinleştirildi.
     Daha sonra meslektaşları tarafından omuzlara alınarak cenaze aracına götürülen Yücenin cenazesi, Çırpan Camiinde kılınan namazın ardından Hamitler Mezarlığına defnedildi.
     Mesut Yüce (36), merkez Osmangazi ilçesi Doğanbey Mahallesinde yapımı devam eden TOKİ konutlarının 14. katından atlayarak intihar etmişti.
    
     Muhabir: Volkan Bayraktar / Mesut Tankulu / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçısı Yüce, Bursada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER