İtfaiye memurlarına patlayıcı madde eğitimi verildi

İtfaiye memurlarına patlayıcı madde eğitimi verildi


TOKAT (A.A) - Tokatta itfaiye memurlarına patlayıcı madde eğitimi verildi.
     İtfaiye Müdürlüğünde düzenlenen eğitim programı hakkında bilgi veren Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin, eğitimin patlayıcı maddeler üzerine verileceğini belirtti.
     İtfaiye memurlarının eksikliklilerini gidermek adına bu eğitimin önemli olduğuna dikkati çeken Çetin, Bizim noksanımız nerede ise onu mutlaka bilmeliyiz. Yangınlara ilk müdahale edildiğinde yangınların içerisinde bulunan çeşitli maddelerle ilgili bilgi sahibi olmak gerekiyor. Onun için bunun gibi eğitimler bizim için çok önemli. İtfaiye memurlarımız 24 saat çalıştığı için eğitimimiz 3 gün sürecek. Eğitim için Emniyet Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.
     Eğitimi veren Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürü Yavuz Pirdal ise Bizler farklı kurumların personelleri olmamıza rağmen aynı sahada hareket etmekteyiz. Biz bu eğitimi ilk olarak 112 ekibi ile gerçekleştirdik ve bu birlikteliğin devamını 110la yapmak istedik. Bu eğitimlerin temel nedeni daha iyi daha hızlı ve insan hayatına yakışır hizmet sunmak ve bu hizmeti ortak olarak yapmak dedi.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber İtfaiye memurlarına patlayıcı madde eğitimi verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER