İtfaiye Teşkilatının 298. yıl dönümü

İtfaiye Teşkilatının 298. yıl dönümü -Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Çetin: 2004 yılından bugüne kadar Tokatta çıkan yangınlarda can kaybı yaşanmadı


TOKAT (A.A) - Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin, 2004 Yılından bugüne kadar Tokatta çıkan yangınlarda can kaybı yaşanmadı dedi.
     Çetin, belediye binasında düzenlediği basın toplantısında, İtfaiye Haftası dolayısıyla itfaiye araçlarının sirenle belirli güzergahlardan geçiş yapacağını belirtti.
     Tokatta en çok kalorifer ve soba bacalarının yangınlara sebep olduğunu vurgulayan Çetin, İstanbul itfaiye teşkilatından bu işin eğitimini almış öğretmenlerimiz gelecek. Sadece bizim belediyede görevli itfaiyecilerimize değil, Tokatta baca temizliği yapan bütün kurum ve kuruluşlara eğitim vermek istiyoruz. Eğitim sonunda sertifika verilecek. Bu sertifika olmadan çatıya çıkıp da baca temizliği yapılmayacak diye konuştu.
     Tokatta çıkan yangınlarda can kaybı yaşanmadığını ifade eden Çetin, 2004 yılından bu güne kadar Tokatta çıkan yangınlarda can kaybı yaşanmadı. Ben bundan dolayı tüm itfaiye çalışanlarına teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Zehra Aydın / Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber İtfaiye Teşkilatının 298. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER