İZGAZ, kuruluşunun 20nci yılını kutladı

İZGAZ, kuruluşunun 20nci yılını kutladı


KOCAELİ (A.A) - İZGAZ GDF Suez, kuruluşunun 20nci yılını düzenlediği etkinlikle kutladı.
     Sekaparkta düzenlenen etkinlikte optimist çocuklardan oluşan takımlar yelken turnuvasında birbiriyle yarıştı. Bazı çocuklar da İZGAZ tarafından getirilen uçurtmaları uçurdu.
     İZGAZ GDF Suez Genel Müdürü Gilles Guegan, yaptığı açıklamada, İZGAZın 20nci kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını belirterek, Kocaelideki müşterilerine hizmet vermeye ve her gün daha fazla kişiye çevre dostu, modern ve temiz bir enerji olan doğalgazı kullanma fırsatı sunmaya devam ettiklerini söyledi.
     Gilles, 20nci kuruluş yıl dönümlerini Kocaeli halkı ile kutlamak istediklerini anlatarak, Bir doğalgaz dağıtım şirketi olarak, çevre ve sürdürülebilir gelişim konusunda hassasiyet duymaktayız. Dolayısıyla, doğa, sosyal refah ve yenilenebilir enerji ile ilgili bir etkinlik organize etmemiz çok doğal. Yelken ve uçurtma aktivitelerini bir araya getirme ve rüzgarı, suyu ve güneşi çocuklarımız ile buluşturma sebebimiz de budur dedi.
     Çocukların üzerine eğildiklerini vurgulayan Gilles, Birkaç ay önce 10 bin çocuğumuzu doğalgaz hikayesi etrafında bir araya getiren bir çocuk tiyatrosu projesi gerçekleştirdik. Bugün ise çocuklarımızı yelken yarışına, uçurtma festivaline ve resim yapmaya davet ediyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber İZGAZ, kuruluşunun 20nci yılını kutladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER