İzmirde askeri araca yönelik düzenlenen saldırı

İzmirde askeri araca yönelik düzenlenen saldırı -AK Parti İzmir İl Başkanı Akay: Hain terör örgütünün ve onun arkasında duranların er veya geç, hak ettikleri cezayı göreceklerine inancımız tamdır


İZMİR (A.A) - AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Foçada askeri araca yönelik düzenlenen saldırıyla ilişkin, Hain terör örgütünün ve onun arkasında duranların er veya geç hak ettikleri cezayı göreceklerine inancımız tamdır değerlendirmesinde bulundu.
     Akay, yaptığı yazılı açıklamada, güven ve istikrar ortamını sabote etmek isteyen terör örgütünün, insanlık dışı kanlı eylemlerine devam ettiğini belirtti.
     Bu tür saldırılar karşısında Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmadığını dile getiren Akay, şunları kaydetti:
     Hain terör örgütünün ve onun arkasında duranların er veya geç hak ettikleri cezayı göreceklerine inancımız tamdır. Milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya, insanlarımız arasında ayrılık tohumları ekmeye çalışanlara gereken cevap elbette verilecektir. Foçadaki hain saldırıda şehit olan Mehmetçiğimize Allahtan rahmet, şehidimizin ailesine ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Aynı saldırıda yaralanan askerlerimize de acil şifalar diliyor, en yakın zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum. Bu hain saldırıdan sonra İzmirli hemşehrilerimin yaralı askerlerimize kan verme noktasındaki fedakarlıkları da takdirle karşılanacak bir olay olarak hafızalarda yerini almıştır.
    
     Muhabir: Ayten Aydın
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber İzmirde askeri araca yönelik düzenlenen saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER