İzmirde dalış malzemeleri satan iş yerindeki

İzmirde dalış malzemeleri satan iş yerindeki patlama -Patlamanın dalış tüpüne oksijen dolumu yapıldığı sırada meydana geldiği belirlendi


İZMİR (A.A) - İzmirin tarihi Kemeraltı Çarşısında, dalış malzemeleri satan iş yerindeki patlamanın, dalış tüpüne oksijen dolumu yapıldığı sarıda meydana geldiği bildirildi.
     Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, yaralılardan ve görgü tanıklarından aldığı bilgi doğrultusunda, oksijen dolumu yapılan dalış tüpünün infilak ettiğini belirledi. İtfaiye ekipleri ve olay yeri inceleme ekiplerinin iş yerindeki incelemesi devam ediyor.
     Olayda yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan iş yeri sahibi Nejat Coşkunun hayati tehlikesinin bulunduğu, yeğeni Nur Coşkunun ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Patlama sırasında kırılan camlardan hafif yaralananlar olduğu da kaydedildi.
     Tarihi Kemeraltı Çarşısında 914 Sokakta bulunan Nejat Çoşkuna ait Ege Barakuda adlı dalış malzemeleri satan iş yerinde, akşam saatinde patlama meydana gelmiş ve yangın çıkmıştı.
     Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, olayda yaralanan Nejat Coşkun ile yeğeni Nur Coşkun ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.
     Yetkililer, iş yerindeki dalış tüpünün patladığını bildirmişti.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz - Şafak Yel / Zeynep Hoşgörür
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber İzmirde dalış malzemeleri satan iş yerindeki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER