Potada maçın ardından

Potada maçın ardından -Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Babaoğlu: Fenerbahçe, sahada bizden daha tecrübeli işler yaparak maçı kazandı -Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Pianigiani: Düşük bir yüzde ile şut atmamıza rağ


MERSİN (A.A) - Beko Basketbol Liginde Fenerbahçe Ülkere 81-77 yenilen Mersin Büyükşehir Belediyesinin başantrenörü Mete Babaoğlu, rakiplerinin kendilerinden daha tecrübeli işler yaparak maçı kazandığını söyledi.
     Babaoğlu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularını verdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti.
     Oyuncularının karşılaşmanın sonuna kadar maçı bırakmadığını ifade eden Babaoğlu, Maçtan önce herkes bize bu maçın nasıl olacağını sordu. Biz de (karşı takımın formasına, rengine bakmadan çıkıp sadece oyunumuzu oynayacağız) dedik. Bunda da başarılı olduk. Sadece birkaç tane pozisyon bize maçı kaybettirdi. Bu da tecrübeden kaynaklanıyor galiba. Fenerbahçe Ülker, sahada bizden daha tecrübeli işler yaparak maçı kazandı. Maçın dördüncü periyodunda yaptığımız kritik hatalar bize maçı kaybettirdi. Bundan sonraki maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Bunu yapabileceğimizi bugün takım gösterdi. Fenerbahçe Ülkeri verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum diye konuştu.
    
     -Fenerbahçe Ülker cephesi-
    
     Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Simone Pianigiani ise Mersin Büyükşehir Belediyesi karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
     Pianigiani, Türkiye Kupası maçlarından sonra yaşanan sakatlıklar ve arka arkaya oynanan maçların kendilerini yorduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Yorgunluğumuza rağmen bu maçı kazandığımız için mutluyuz. Bu maçtan önce oynadığımız Beşiktaş maçı çok sert bir maç olmuştu. O maçtan sonra buraya gelip bu maçı oynuyor olmak bizim için çok önemliydi. Mental ve fiziksel bir yorgunluğu yaşadığımız süreçte, maçtan galip ayrılmak çok iyi oldu. Çünkü karşımızda çok yüksek tempoyla oynayan bir takım vardı. Dolayısıyla maçı soğutmanız mümkün değildi. Buna sahada karşılık vermeniz gerekiyordu. Düşük bir yüzde ile şut atmamıza rağmen maçı kazanabildik. Mersin Büyükşehir Belediyesi takımını da verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum.
    
     Muhabir: Mesut İnce - Basir Gülüm / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Potada maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER