İzmirde eğitim uçağının düşmesi

İzmirde eğitim uçağının düşmesi -İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği: (Yaralı pilot adayı) Genel durumu orta, hayati bulguları ve kan değerleri normal


İZMİR (A.A) - İzmirde eğitim uçağının düşmesi sonucu yaralanan pilot adayı Volkan Umudumun, genel sağlık durumunun orta, hayati bulgularının ve kan değerlerinin normal olduğu bildirildi.
     İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğinden yapılan yazılı açıklamada, Beydağdan ambulans helikopterle Umudumun hastaneye getirildiğinde genel durumunun ve hayati bulgularının normal olduğu ifade edildi.
     Solunum cihazına bağlanan pilot adayının soluk borusuna hava yolu tüpü takıldığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Hastanın yapılan tetkik ve konsültasyonları sonucunda hayati fonksiyonlarının yakın takibi için anestezi yoğun bakıma yatışı yapılmıştır. Son durum itibariyle genel durumu orta, hayati bulguları ve kan değerleri normal. Entübe ve sedasyonda anestezi yoğun bakım ünitesinde takip edilmektedir.
     Öte yandan, yaralı pilot adayı öğrenci Umudumun 26 yaşında olduğu ve İstanbulda yaşadığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Halil Şahin / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber İzmirde eğitim uçağının düşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER