İzmirde gaziler, öğrencilerle biraraya geldi

İzmirde gaziler, öğrencilerle biraraya geldi


İZMİR (A.A) - Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi Başkanı Halil Taşçı ve bazı üyeler, Şemikler Lisesinde öğrencilerle biraraya geldi.
     Etkinlikte bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mithat Adıgüzel, gazilerle öğrencileri buluşturmakta geç kaldıklarını belirtti.
     Türklerin tarihte en çok şehit vermiş milletlerden olduğunu ifade eden Adıgüzel, Gazilere olan borcumuz ödemekle bitmez. Bugün hür ve huzur içinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz dedi.
     Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Halil Taşçı ise öğrencilere yaptığı konuşmada, gazilerin, Mustafa Kemal Atatürkün yaşayan temsilcileri olduğunu söyledi.
     Gazi ve şehitlerin cumhuriyetin teminatı olduğunu kaydeden Taşçı, Şehitler nurlandırılmış, gaziler onurlandırılmıştır. Buradaki amacımız dünü anlatmak, kanımız canımız pahasına bu topraklara sahip çıkılması ve korunması gerektiğini yeni nesillere aktarmaktır. Vatansızlığın ne demek olduğunu ancak yaşayan bilir. Bence vatan ve bayrak, ulus olmanın en büyük değeridir dedi.
     Etkinlikte gaziler Şemikler Lisesi öğrencilerine Türk bayrağı hediye etti.
    
     Muhabir: Yunus Karakaya
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber İzmirde gaziler, öğrencilerle biraraya geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER