İzmirde ilçelere hizmet üssü kurulacak

İzmirde ilçelere hizmet üssü kurulacak


İZMİR (A.A) - İzmir Büyükşehir Belediyesinin, Büyükşehir Yasası ile bağlanan ilçelere daha hızlı hizmet götürebilmek için kentin üç farklı noktasında hizmet üssü kurmayı planladığı bildirildi.
     İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada fen işleri, zabıta, çevre sağlığı, İZSU ve İZBETONun şantiye olanakları ve iş makinelerinin olacağı, bölge müdürlüğü benzeri sistem kurmak istediklerini belirtti.
     Kocaoğlu, merkezden yeni bağlanan ilçelere hizmet götürmenin çok zor olacağını ve ciddi zaman kayıplarına yol açacağını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Kuzey bölgesinde Çaltılıdere Mevkiinde köy tüzel kişiliğine ait bir alan belirledik. Henüz ön inceleme safhasındaki bu alanda konuşlanıp Bergama, Dikili, Kınık, Aliağa ve bağlı beldeler ile belki Foça ve Menemenin bir kısmına kadar hizmet götürebileceğiz. Küçük Menderes Havzasında da tüm birimlerin yer alacağı bir hizmet üssü kurmak için yer arayışlarımız sürüyor. Yarımada bölgesine ise nüfus gözönünde bulundurulduğunda daha küçük bir yapılandırma yetebilecek. Yakın olmasından dolayı Kemalpaşa bölgesine Bornovadaki şantiyelerden hizmet götürülecek.
    
     Muhabir: Halil Şahin
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber İzmirde ilçelere hizmet üssü kurulacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER