İzmirde kaçak içki ve sigara operasyonu

İzmirde kaçak içki ve sigara operasyonu -Jandarma ekiplerince düzenlenen iki ayrı operasyonda, 143 şişe kaçak imal edilmiş içki ve 4 bin 878 paket gümrük kaçağı ele geçirildi


İZMİR (A.A) - İzmirde jandarma ekiplerince düzenlenen iki ayrı operasyonda, kaçak imal edilmiş 143 şişe içki ve içki yapımında kullanılan çeşitli malzemeler ile 4 bin 878 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
     İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, istihbarat çalışması sonucu Kemalpaşa ilçesine bağlı Gökkaya köyünde S.Dye ait bağ evinde kaçak içki imalatı yapıldığını belirledi.
     Bağ evine düzenlenen operasyonda, 143 şişe kaçak imal edilmiş içki ve içki yapımında kullanılan 100 kilogram kuru üzüm, 150 kilogram toz şeker, 6 kilogram kuru maya ve 60 kilogram toz anason ile çeşitli ölçü aletleri ve malzemeler ele geçirildi.
    
     -Sebze haline kaçak sigara sevkiyatı-
    
     Öte yandan, istihbarat çalışmaları sonucu Buca Kaynaklardaki İzmir Sebze Haline gelecek bir kamyonette kaçak sigara bulunduğu yönünde bilgiye ulaşan jandarma ekipleri, N.A. yönetimindeki 35 K 34148 plakalı kamyoneti durdurdu.
     Kamyonette yapılan aramalarda, 4 bin 878 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak sigaralar, İzmir Gümrük Müdürlüğüne teslim edildi.
     Her iki operasyonda gözaltına alınan bağ evi sahibi S.D. ve kamyonet sürücüsü N.A, ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber İzmirde kaçak içki ve sigara operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER