İzmirde uyuşturucu operasyonu

İzmirde uyuşturucu operasyonu -Sokakta uyuşturucu satanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 20 adrese baskın düzenlendi, 3 kilo esrar, 103 gram bonzai, 975 uyuşturucu hap ele geçirildi


İZMİR (A.A) - İzmirde sokakta uyuşturucu satışı yaptıkları ileri sürülen kişilere yönelik düzenlenen operasyonda, 3 kilo esrar, 103 gram bonzai ve 975 uyuşturucu hap ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı.
     Alınan bilgiye göre, Narkatik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir süredir sürdürdükleri istihbarat çalışmasının ardından, sokakta uyuşturucu sattıkları ileri sürülen kişilere yönelik operasyon düzenledi. Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Asayiş ekiplerinin katılımıyla Ege, Hilal, Yenişehir ve Kuruçay mahallelerinde 20 adrese baskın düzenleyen Narkotik ekipleri, detektör köpeklerle arama yaptı.
     Aramalarda, 3 kilo esrar, 103 gram Bonzai, 975 adet ectasy hap ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı.
    
     -Uyuşturucu şebekesine 4. operasyon-
    
     Öte yandan, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önce düzenlenen operasyonlarda 416 kilogram esrar ele geçirilen ve elebaşısı M.A. ile 8 üyesi cezeavinde bulunan şebekenin, yeniden uyuşturucu ticaretine başlayacağı bilgisi üzerine takip başlattı.
     Polis, İzmir, Diyarbakır ve Bursada eş zamanlı gerçekleştirdiği operasyonlarda, İzmir Sağlık Müdürlüğünde görevli bir ambulans şoförünün de aralarında bulunduğu 11 kişiyi gözaltına aldı.
     Zanlılar, İzmir Adliyesine gönderildi.
    
     Muhabir: Hüseyin Bağış
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber İzmirde uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER