İzmirde yapımı düşünülen stat

İzmirde yapımı düşünülen stat -İzmirli kulüp başkanları gelecek hafta Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile görüşecek


İZMİR (A.A) - İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) Başkanı Tuğrul Yemişçi, İzmirdeki stat projeleriyle ilgili olarak kulüp başkanlarıyla birlikte salı günü Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile bir araya geleceklerini bildirdi.
     Yemişçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce kulüplerle yaptıkları toplantının ardından çıkan kararları Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırıma ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykanla paylaştıklarını, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıça da bir mektup halinde kararları ilettiklerini söyledi.
     Kılıçın kendisini telefonla aradığını kaydeden Yemişçi, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Kendisi bunlarla ilgili olarak gerekli talimatları verdiğini bana iletti. Biz de önümüzdeki salı günü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, kulüp başkanlarımızla birlikte 10 kişilik bir heyetle hem kendisine teşekkür etmek hem de teknik konularda yol haritasını ortaya koymak için Ankaraya gideceğiz. Bu süreçte neler yapılacağını teknik ekiplerle konuşacağız.
     Yemişçi, bugün İzmirde bulunan Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırımla bir kez daha görüştüğünü belirterek, Bakanımız kulüplerin istekler doğrultusunda kendi bakanlığıyla ilgili olarak üzerine düşenlerle ilgili olarak gerekli talimatları verdiğini açıkladı. Katkılarından dolayı Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığına teşekkür ediyorum. Bu işin arkasında İzmirli bakanımızın da desteği ve emekleri var diye konuştu.
     Basketbolda, FIBA Erkekler Avrupa Challenge Kupasında yoluna devam eden Pınar Karşıyakanın dörtlü finale kalması durumunda organizasyonu İzmire aldırma düşüncelerinin olduğunu kaydeden Yemişçi, bu konuda Pınar Karşıyakaya gerekli desteği vereceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber İzmirde yapımı düşünülen stat Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER