İzmirdeki silahla yaralama

İzmirdeki silahla yaralama -AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Menemen Esnaf Odası Başkanı ve AK Parti Menemen İlçe Başkan Yardımcısı Mesut Damarı hastanede ziyaret etti -AK Parti İl


İZMİR (A.A) - AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, bugün uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Menemen Esnaf Odası Başkanı ve AK Parti Menemen İlçe Başkan Yardımcısı Mesut Damarı hastanede ziyaret etti.
     Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Bölümüne gelen Akay, burada Mesut Damarın yakınları ve AK Parti Menemen İlçe Başkanı Arif Kuran ile görüştü. Yoğun bakımda bulunan Damarın sağlık durumuyla ilgili doktorlardan bilgi alan Akay, yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.
     Hastane çıkışında gazetecilere açıklama yapan Akay, sağ diz kapağının üstünden giren kurşunun damarı parçalaması nedeniyle 6 saatlik bir operasyon geçiren Mesut Damarın hayati tehlikeyi atlattığını söyledi.
     Menemende yeşil alan talanına karşı çıkmaları nedeniyle Damar ve İlçe Başkanı Kuranın daha önce tehdit edildiğini belirterek, Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güralın da bir süre önce silahlı saldırıya uğradığını hatırlattı.
     Bu olayların ilçedeki yeşil alan talanıyla ilgili olduğunu savunan Akay, Menemende bir şeyler oluyor. Bu işin peşini bırakmayacağız. Bu işi en kısa sürede çözümleyip failleri yakalamak noktasında emniyetimize görev düşüyor. Emniyetimizin de bu görevi en iyi şekilde yapacağına inanıyoruz dedi.
     Menemen Esnaf Odası Başkanı Başkanı ve AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mesut Damar, bugün Sevgi Yolunda kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısı sonucu yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Tolga Albay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmirdeki silahla yaralama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER