İzmir Üniversitesi Bostanlıspordan yaz spor okulları

İzmir Üniversitesi Bostanlıspordan yaz spor okulları ve spor kampı


İZMİR (A.A) - İzmir Üniversitesi Bostanlıspor, Bu yaz spor yapmayan kalmasın sloganıyla, futbol, basketbol, voleybol, tenis, cimnastik, yüzme, beyzbol, Amerikan futbolu, sualtı ragbisi, çim hokeyi olmak üzere 10 branşta Yaz Spor Okulları açıyor.
     Ayrıca Otistik Çocuklara Yaz Spor Kampıyla içinde İngilizce eğitimi de bulunan 6 spor branşını kapsayan tam gün yaz spor kampı faaliyete geçirilecek.
     İzmir Üniversitesi Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, 6 spor branşıyla İngilizceyi kapsayan şehir içinde tam gün spor kampını bu yıl ilk kez yaşama geçireceklerini ifade ederek, Kamp 10 günlük süreler halinde yapılacak. 8-15 yaş grubu öğrencilerin basketbol, voleybol, tenis, çim hokeyi, futbol ve beyzbol sporlarının yanı sıra İngilizce dersleri göreceği kampımız Bostanlıdaki Gode Cengiz Spor Tesislerinde yapılacakdedi.
     İzmir Üniversitesi Bostanlıspor Yaz Spor Okulları ve Yaz Spor Kamplarının genel spor Koordinatörlüğünü Ege Üniversitesi BESYO Öğretim Görevlisi Kaya Gücünün yapacağını da ifade eden Erboy, şöyle devam etti:
     Yaz spor kampımız saat 09.00da başlayacak, saat 18.00de sona erecek. Gün içinde kampa katılan çocuklara önce temel spor eğitimi verilecek. Tamamen akademisyen olan eğitici ve antrenörlerin yönetiminde, kampa katılanların spor yetenekleri bilimsel olarak test edilecek ve hangi branşta daha başarılı olabilecekleri saptanmaya çalışılarak ona göre branş seçimine yardımcı olunacak. Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve beş çayı (ikindi kahvaltısı) tesislerde verileceği gibi, İngilizce dersleriyle çocukların yabancı dil alışkanlığı tekrar edilecek.
     Spor yapmayan çocuğumuz kalmasın diyerek 7-15 yaş grubunda kız-erkek temel spor eğitimi almak isteyenler için futbol, beyzbol, çim hokeyi, tenis, Amerikan futbolu, cimnastik branşları Gode Cengiz Tesislerinde yapılacak. Basketbol, voleybol için iki seçeneğimiz var. Yüzme ve sualtı ragbisi Narlıdere Olimpik Havuzunda olacak. Kurslar ve kamplarımız 18 Haziran-da başlayacak.
    
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber İzmir Üniversitesi Bostanlıspordan yaz spor okulları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER