İzmitte uçaktan pişmaniye dağıtılacak

İzmitte uçaktan pişmaniye dağıtılacak -Uluslararası 4. Pişmaniye Festivali kapsamında festival alanına, uçaktan 3 bin adet pişmaniye paketi dağıtılacak


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediyesince bu yıl 4üncüsü düzenlenen, Uluslararası Pişmaniye Festivali kapsamında, 3 gün boyunca festival alanına özel bir uçakla 3 bin adet pişmaniye paketi dağıtılacak.
     İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kültür Tepesinde düzenlediği basın toplantısında, festivali, 11 Temmuz Çarşamba günü, Ankara Ulus Meydanında başlatacaklarını belirterek, bu yılki etkinliklere yoğun bir katılımın beklendiğini söyledi.
     İzmit pişmaniyesini Kocaeli sınırlarından ülke geneline yaymak ve uluslararası düzeyde tanıtmak istediklerini belirten Doğan, 4 gün sürecek etkinlikler kapsamında vatandaşlara çeşitli hediyeler hazırladıklarını kaydetti.
     Doğan, festivalde 3 boyunca hazırladıkları 3 bin pişmaniye paketini uçakla festival alanına bırakacaklarını vurgulayarak, bu paketlerin içinde de 100 adet bisiklet kuponunun yer alacağını söyledi.
     Söz konusu kuponu alan vatandaşların belediyeye müracaat ederek bisikletlerini alabileceklerini anlatan Doğan, 11-15 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında, çeşitli müzik grupları ve sanatçıların konser vereceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmitte uçaktan pişmaniye dağıtılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER