İzmit Belediye Başkanı Doğan, Yılın Babası

İzmit Belediye Başkanı Doğan, Yılın Babası seçildi


KOCAELİ (A.A) - Genç İş Kadınları Derneği, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğanı Yılın Babası seçti.
     Babalar Günü dolayısıyla İzmitte bulunan bir restoranda düzenlenen etkinlikte konuşan Dernek Başkanı Seda Ünal, Doğanın Çocuk Hakları Masası ve Çocuk Hakları Okulu başta olmak üzere, çocuklara yönelik çalışmalarının İzmitli çocuklar tarafından çok sevildiğini belirtti.
     Doğanın hem insani vasıfları hem de çocuk doktoru olmasından dolayı çocuk odaklı çalışmalarına belediye başkanlığı süresince önem verdiğine dikkati çeken Ünal, Çocuklara bisiklet veriyor, onlar için havuzlar açıyor. Mahallelere geldiğinde onlara samimi şekilde yaklaşıyor ve isteklerini bir yetişkini dinlermiş gibi dinliyor ve önemsiyor dedi.
     İzmitli çocuklar için yaptığı birçok çalışmanın yanı sıra kendi kızlarına da hem annelik hem babalık yapan, onlara her zaman destek olan bir babayı görmezden gelmenin mümkün olmadığını dile getiren Ünal, kendi çocukları ve İzmitli çocukları bu kadar önemseyen bir babayı dernek olarak yılın babası seçtiklerini bildirdi.
     Babalar Gününün sembolik bir gün gibi görünmesine rağmen çoğu zaman duygularını saklayan, her zaman dağ gibi güçlü görünmek zorunda olan babaları mutlu ettiğini vurgulayan Doğan ise bu özel günde çocuklar tarafından hatırlanmanın güzel bir duygu olduğunu kaydetti.
     Doğan, şöyle devam etti:
     Benim ve tüm babaların tek gayesi ailesinin ve çocuklarının mutlu olmasıdır. Tüm babaların isteği budur. Kendi çocuklarım için bunu sağlamaya çalışırken kendi çocuklarım olarak saydığım İzmitli çocukların da mutlulukları için çalışmaya devam edeceğim. Çocuklar her şeyin en güzeline, en iyisine layıktır. Bu anlamlı hediyeyi tüm babalar adına alıyorum. Beni Yılın babası seçen dernek yönetimine teşekkür ediyorum.
     Konuşmaların ardından Ünal, Doğan ve dernek üyelerinin eşlerine Babalık Diploması verdi.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber İzmit Belediye Başkanı Doğan, Yılın Babası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER