Jandarmadan engelli yaşlı kadına tekerlekli sandalye

Jandarmadan engelli yaşlı kadına tekerlekli sandalye


BURSA (A.A) - Bilecik İl Jandarma Komutanlığı, Bursanın İnegöl ilçesinde yaşayan engelli Sabriye Özdil (72) için tekerlekli sandalye gönderdi.
     Bilecik Sağlık Meslek Lisesi 2. sınıfta okuyan Dilek Yenial, doğuştan engelli akrabası Sabriye Özdil için tekerlekli sandalye almak için okulda mavi kapak kampanyası başlattı. Kampanyayı duyan Bilecik İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tekerlekli sandalyeyi temin ederek, Özdilin, Deydinler köyüne gönderdi. İnegöl İlçe Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen Mustafa Batar da, tekerlekli sandalyeyi yaşlı kadına teslim etti.
     Yaşlı kadının yaklaşık 50 yıldır bakımını yapan akrabası Müzeyyen Özdil (69), tekerlekli sandalyeyi temin eden jandarma ekiplerine teşekkür etti. Yürüme ve konuşma sorunu yaşayan yaşlı kadını gezdirmek için sırtında taşıdığını ifade eden Müzeyyen Özdil, "Ben de yaşladım, artık götüremiyorum. Tekerlekli sandalyeyi gönderen jandarma ekiplerine teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" dedi.
     Köy muhtarı Münür Biçer ise yaşlı kadının Bilecik Sağlık Meslek Lisesinde okuyan akrabasının okulda tekerlekli sandalye kampanyası başlattığını, kampanyayı duyan Bilecik İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de tekerlekli sandalyeyi temin ederek köye yolladığını bildirdi.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Jandarmadan engelli yaşlı kadına tekerlekli sandalye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER