KADEB Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı

KADEB Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı


ANTALYA (A.A) - Kaş-Demre İlçeleri Beymelek Beldesi Kale-Üçağız, Çevreli, Kapaklı Köyleri Katı Atık Bertaraf Tesisleri Yapma İşletme Birliği (KADEB) Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.
     Demre Kaymakamlığında Kaymakam Yusuf İzzet Karaman başkanlığında yapılan toplantıya Demre Belediye Başkan Vekili Yusuf Kapar, Kaş Belediye Başkanı Abdullah Gültekin, Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör, Kaş Belediye Başkan Vekili Birol Engin ile kurul üyesi İl Genel Meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.
     Kaymakam Karaman, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek, KADEBin Çevre ve Şehircilik Bakanlığından kuruluş izni 2012 yılı başında alındı. Tesisin kurulacağı bölgedeki arazinin tahsisi için Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü ile görüşüldü dedi.
     Arazi için iznin alınmasının ardından ihale sürecinin başlayacağını anlatan Karaman, Bu sürecin 6 ayda tamamlanacağını umut ediyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ayırdığı 2 milyon 650 bin lira, Kültür ve Turizm Bakanlığının ayırdığı 2 milyon lira ödenek var. İhale süreci başlayınca ödenekler serbest bırakılacak diye konuştu.
     Toplantıda daha sonra encümen üyelikleri için seçim yapıldı
     (ACA-HS)
<< Önceki Haber KADEB Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER