Kadıköyde silahlı kavga

Kadıköyde silahlı kavga -Bir kişinin polis memuru arkadaşı ile gittiği eğlence merkezinde tartıştığı garsonu silahla yaraladığı iddia edildi


İSTANBUL (A.A) - Kadıköyde bir kişinin polis memuru arkadaşı ile gittiği eğlence merkezinde hesap yüzünden tartıştığı bir garsonu silahla yaraladığı iddia edildi.
     Kadıköyde Güneşlibahçe Sokaktaki bir eğlence merkezinin önünde saat 01.00 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre Serkan Özkulakoğlu, polis memuru arkadaşıyla birlikte gittiği eğlence yerinde ayrılırken hesap yüzünden iş yeri çalışanları ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine silah çeken Özkulakoğlu, Memati lakaplı iş yeri çalışanını ayağından vurdu. Alkollü olduğu öğrenilen Özkulakoğlu çıkan arbedede yere düşerek kafasını kaldırıma çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı garson ile Özkulakoğlunu hastaneye kaldırdı.
     Olay sonrasında güvenlik kameralarını inceleyerek olayda kullanılan silahın meslektaşlarına ait olup olmadığını öğrenmeye çalışan polis ekipleri, soruşturma başlattı.
    
     Muhabir: Halil Demir
     Yayıncı: Sabri Çelebioğlu
<< Önceki Haber Kadıköyde silahlı kavga Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER