Kadın çiftçiler yarıştı

Kadın çiftçiler yarıştı -Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının düzenlediği Kadın Çiftçiler Yarışıyor bilgi yarışmasının Kırşehir elemelerinde 10 çiftçi kadın mücadele etti


KIRŞEHİR (A.A) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının düzenlediği Kadın Çiftçiler Yarışıyor bilgi yarışmasının Kırşehir elemelerinde 10 kadın birinci olabilmek için mücadele etti.
     Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı Kırşehir Şubesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen yarışmada, Kaman ilçesine bağlı Çağırkan beldesinden Senem Haskılıç birinci, aynı beldeden Yeter Haskılıç ikinci, merkez Çayağzı beldesinden Keziban Değirmeni üçüncü oldu.
     Vali Yardımcısı Özkan Demirel ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kenan Şahin, dereceye giren kadınlara altın hediye etti. Yarışmaya katılan tüm kadınlara da beşer litre ayçiçek yağı ile birer kilo kaşar peyniri takdim edildi.
     10 çiftçi kadının mücadele ettiği yarışmada dereceye giren kadınlar, mayıs ayında Ankarada yapılacak olan bölge finalinde Kırşehiri temsil edecek.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kadın çiftçiler yarıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER