Kadın dernekleri Rektör Kılıçı ziyaret etti

Kadın dernekleri Rektör Kılıçı ziyaret etti


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehirde faaliyet gösteren kadın dernekleri, Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıça teşekkür ziyaretinde bulundu.
     Kılıçın makamında gerçekleşen ziyarete, Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hayriye Demirbilek, Kapadokya İmece Kadın Derneği Başkanı Sibel Aplak, Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şube Başkanı Yaşar Nihan Küsmez ve beraberindeki dernek yöneticileri ile üyeleri katıldı.
     Kılıçın göreve geldiği günden bugüne kadına yönelik bir çok başarılı çalışmaya imza attığını ve kadın çalışmalarını desteklediğini belirten ziyaretçiler, desteklerinden dolayı Kılıça teşekkür ettiler.
     Kılıç da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, NEÜ olarak şehir-üniversite işbirliğini önemsediklerini ve bu bağlamda birçok ortak projeye imza attıklarını ifade etti.
     Üniversite bünyesinde kurdukları Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) ile de kadın çalışmalarını akademik düzeyde ele aldıklarını kaydeden Kılıç, bundan sonraki süreçte de kadınlara yönelik çalışmalara her zaman destek ve öncü olmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Kadın dernekleri Rektör Kılıçı ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER