Kadınların el emeği göz nuru sergilendi

Kadınların el emeği göz nuru sergilendi -İpek böceği kozası, titanyum nakışı ve üç boyutlu perspektif çalışmalarının yer aldığı el sanatları sergisi açıldı


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Halk Eğitim Merkezi ve Akşam sanat Okulu Müdürlüğünce açılan el sanatları kursuna katılan kursiyerlerin eserlerinden oluşan el sanatları sergisi açıldı.
     Çanakkale Belediye Başkan Vekili Belgin Akpınarın, Türkan Saylan Sosyal Tesislerinde açılışını yaptığı sergide kursiyerlerin yaptığı ipek kozası, titanyum nakışı ve üç boyutlu perspektif çalışmalar yer alıyor.
     Akpınar, sergideki eserlerin çok güzel olduğunu belirterek, Çanakkale Belediyesi olarak her zaman kadınların arkasında olduklarını söyledi.
     Belediye Başkanı Ülgür Gökhanın kadınlara çok önem verdiğini dile getiren Akpınar, her zaman kadınlara destek olmaya hazır olduklarını bildirdi.
     Kursiyerlerden emekli memur Münevver Hızlı da kursa vaktini değerlendirmek için katıldığını ve mutlu olduğunu belirterek, okul gibi devam etiğini kaydetti.
     İpek böceği kozası ve yağlı boya çatlatma tekniğiyle ahşap boyuma yaptığını ifade eden Hızlı, önümüzdeki yıl da bu kurslara katılmayı düşündüğünü belirtti.
     El sanatları öğretmeni Özlem Atıcı ise 3,5 ay süren kursa katılan 23 kursiyerin, ipek böceği kozası, titanyum nakışı ve üç boyutlu perspektif çalışması yaptığını ifade etti.
    
     Muhabir: Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Kadınların el emeği göz nuru sergilendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER