Kadirlide 0

Kadirlide 0-3 yaş arası çocukların beslenmesi konferansı


OSMANİYE (A.A) - Kadirli ilçesinde annelere yönelik, 0-3 yaş arası çocukların beslenmesi konulu konferans düzenleneceği bildiridli.
     Belediye Basın Yayın Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamadaya göre, belediye ve Bebelac bebek maması firması işbirliği ile 3 Kasım Cumartesi günü Dr. Hüseyin Kabasakal Parkı Belediye Çocuk Tiyatro Salonunda, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nejat Varlının katılımıyla 0-3 yaş arası çocukların beslenmesi konulu konferans düzenleneck.
     Belediye Başkanı Ömer Tarhan, bu yaştaki bebeği olan aileler için konferansın çok önemli olduğunu ve etkinliğin faydalı olacağını söyledi.
     Tarhan, Cumartesi saat 11.00da başlayacak konferansa konuşmacı olarak katılacak olan Prof. Dr. Varlının bebeklere yönelik önemli bilgiler vereceğini belirterek, Tüm Kadirli halkımızın davetli olduğu bu önemli konferansı ailelerimiz kaçırmasın. Hatta bebek bekleyen ailelerimizin eğitimi çok önemlidir. Çünkü çocuklarımızı ne kadar sağlıklı yetiştirirsek gelecek nesillerimiz o kadar sağlıklı olur. Bu önemli konferansı özellikle çocuğu olan anneler kaçırmasın dedi.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER