Kadirlide Liderlik Temel Eğitimi kursu düzenlendi

Kadirlide Liderlik Temel Eğitimi kursu düzenlendi


OSMANİYE (A.A) - Kadirlide, Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Pozitif Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü işbirliği ile Liderlik Temel Eğitimi kursu düzenlendi.
     Kadirli Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Ömer Faruk Ak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kadirli Pozitif Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü işbirliği ile düzenlenen ve 3 gün süren kursa 35 kişinin katıldığını söyledi.
     Ak, kursa katılanlara izcilik temel bilgileri, izciliğin metodu, izcilik becerileri, liderlik kavramı gibi temel konular hakkında bilgiler verildiğini ifade ederek, şunları kaydetti:
     Kursa katılımın yoğun olması bizleri mutlu etti. Kursun son gününde Kızyusuflu Köyü Su Sporları Merkezinde kursiyerlere uygulamalı olarak verilen eğitimin çok faydalı olduğunu gördük. Kursa katılarak sertifikalarını almayı hak kazananlara ileri bir tarihte düzenlenen törenle belgelerini vereceğiz.
     Belediye Başkanı Ömer Tarhan ise hangi yaşta olursa olsun insanların bedensel gelişimlerine yönelik spor etkinlikleri düzenleyerek, sağlıklı yaşam alışkanlığı kazandıran ve sorumluluk almalarına imkan sağlamak adına çalışmalar yürüten izcilere her zaman destek vereceklerini bildirdi.
     (MÖ-AG)
<< Önceki Haber Kadirlide Liderlik Temel Eğitimi kursu düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER