Kadirlide gazetecilerin sağlık ziyareti

Kadirlide gazetecilerin sağlık ziyareti


OSMANİYE (A.A) - Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya ve yönetim kurulu üyesi Fatih Balcılar, Osmaniye Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Cem Uraldıyı ziyaret etti.
     Gazeteciler Cemiyetinden yapılan yazılı açıklamada, yeni kurulan Osmaniye Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine atanan Dr. Cem Uraldının ziyaret edildiği belirtildi.
     Uraldı, çalışmalarındaki ana hedefin insan olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     İnsan sağlığı ile ilgili çalışmalar hekim olarak hepimizin görevi. Bizler bu görevi yerine getirirken hasta memnuniyetini ön plana almak zorundayız. Osmaniye Kamu Hastaneler Birliği kadrosunda yönetici olarak çalışan kişiler geç ve dinamik kişilerden oluşuyor. Kurumda aktif olarak görev alanlar yapacakları her işte hasta memnuniyetini ön planda gözetmek zorundadırlar.
     Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya ise Uraldının yeni kurulan 150 yataklı Kadirli Devlet Hastanesinin yapımında büyük katkısı olduğunu belirtti.
     Yönetim kurulu üyesi Fatih Balcılar da Uraldının Kadirlide görev yaptığı süre içerisinde gazetecilerle her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduğunu vurgulayarak, Gazeteciler olarak hastanenin çalışmalarını hep birinci ağızdan öğrendik ve sürece pozitif olarak yardımcı olduk. Sayın Uraldının Osmaniye için bir şans olduğunu düşünüyorum ifadeleri kullandı.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Kadirlide gazetecilerin sağlık ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER