Kadirli İHL Platformu kuruldu

Kadirli İHL Platformu kuruldu


OSMANİYE (A.A) - Kadirlide 30 sivil toplum kuruluşu bir araya gelerek İmam Hatip Lisesi Platformu kurdular.
     Kadirlide 1975 yılında kurulan İmam Hatip Lisesinin mevcut binasının ihtiyaca cevap vermemesi nedeniyle Okul Aile Birliğinin daveti ile bir araya gelen 30 sivil toplum Kuruluşu Kadirli İmam Hatip Lisesi Platformu oluşturdu.
     Platform Sözcüsü Avukat Cihat Günece, yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde çalışmalarını yürüten 30 sivil toplum kuruluşu temsilcisinin desteğini aldıklarını söyledi.
     İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu binasının ihtiyaca cevap verememesi nedeniyle yeni bir bina veya arsa bulma çalışmasına başlandığını bildiren Günece, şunları kaydetti:
     Platform üyeleri olarak Cengiz Topel Mahallesi Alpaslan Türkeş Bulvarı üzerinde bulunan Toprak Mahsulleri Ofisine ait arsanın değerlendirilmesi konusunda çalışma yapılacak. Bu arsaya İmam Hatip Lisesi, Ortaokulu, kız ve erkek öğrenci yurdu ile spor kompleksi yapılması için tahsis edilmesi gerektiği konusunda çalışma yapılmasını kararlaştırdık. Öğrencilerin kolaylıkla ulaşabileceği bir yer olan bu arsanın değerlendirilmesinin iyi olacağını düşünüyoruz. Siyasileri destek olmaya ve bu eğitim kompleksinin önümüzdeki öğretim yılına yetişmesi gerektiğini iletmek istiyoruz. Platforma görev alan üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.
    
     Muhabir: Menderes Özat
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Kadirli İHL Platformu kuruldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER