Kadirlispordan sezon açılışı

Kadirlispordan sezon açılışı


OSMANİYE (A.A) - Bölgesel Amatör Ligde (BAL) Osmaniyeyi temsil eden Kadirlispor, sezon açılışını yaptı.
     Kadirli Şehir Stadyumunda düzenlenen açılışa Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak, Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, bazı daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile taraftarlar katıldı.
     Kadirlispor, sezonun açılış müsabakasında Adana Demirspor A2 takımını 3-0 yenerken, maç sonunda kazanan takıma Şenmar AVM tarafından kuruluş yıl dönümü nedeniyle kupa verildi.
     Kaymakam Çakmak, kupa töreninde yaptığı konuşmada, Kadirlide sporun gelişmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışılması gerektiğini belirterek, spora destek verenlere teşekkür etti.
     Kadirlispor Kulübü 2. Başkanı Abdurrahman Samyürek ise, yeni sezon öncesi hem kadroda hem de teknik kadroda yeni bir yapılanmaya gittiklerini ifade ederek, sezon maçı için Kadirliye gelen Adana Demirspor Kulübü yönetici ve sporcularına teşekkür etti.
     Adana Demirspor Kulübü yöneticileri, kendilerine çiçek ve plaket vererek onurlandıran Kadirlispor Kulübü yönetim kurulu üyelerine, Adana Demirspor forması hediye ettiler.
    
     Muhabir: Menderes Özat/Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kadirlispordan sezon açılışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER