Kahramanmaraşta sele kapılan otomobil

Kahramanmaraşta sele kapılan otomobil -Suda kaybolan ve cesedine bir gün sonra ulaşılan 9 yaşındaki Uğurcan Kaynarca toprağa verildi


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Kahramanmaraşın Pazarcık ilçesinde sele kapılan otomobilde bulunan ve cesedine bir gün sonra ulaşılan 9 yaşındaki Uğurcan Kaynarca toprağa verildi.
     Uğurcan Kaynarcanın cenazesi, sabah saatlerinde Pazarcık Devlet Hastanesi morgundan alınarak Sakarkaya köyündeki baba evine getirildi. Gözyaşlarına hakim olamayan baba Adem ve anne Nazmiye Kaynarcanın güçlükle ayakta durduğu görüldü.
     İlköğretim okulu 4. sınıf öğrencisi Uğurcan Kaynarcanın cenazesi daha köy mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
     Kaynarca, gazetecilere yaptığı açıklamada, olay günü ailesiyle ilçeye gittiğini ve otomobilinin Üngüt Çayında sele kapıldığını belirtti. Eşini ve 2 çocuğunu kurtardığını aktaran Kaynarca, oğlunu kurtarmadığı için çok üzgün olduğunu ifade etti.
     Anne Nazmiye Kaynarca ise oğlunun çok başarılı bir öğrenci olduğunu vurgulayarak, Uğurcan koyu Beşiktaş taraftarıydı. Hedefleri ve hayalleri vardı. En büyük isteği Beşiktaşın altyapısında futbol oynamaktı diye konuştu.
     Pazarcıkın Sakarkaya köyünde, Adem Kaynarcanın (38) kullandığı 34 DA 018 plakalı otomobil önceki gün sele kapılmış, araçtan kendi imkanıyla çıkmayı başaran sürücü, eşi ve 2 çocuğunu kurtarmış, 9 yaşındaki oğlu Uğurcan ise kaybolmuştu.
    
     Muhabir: Resul Tokluca / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Kahramanmaraşta sele kapılan otomobil Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER