Kahramanmaraştaki suç örgütü operasyonu

Kahramanmaraştaki suç örgütü operasyonu -Pazarcıkta, başkası adına kredi kullandıkları ve mağdurları yüksek miktarda borçlandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişi adliyeye sevk edildi


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Pazarcık ilçesinde, başkası adına kredi kullandıkları ve mağdurları yüksek miktarda borçlandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişi adliyeye sevk edildi.
     Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün suç örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan eski banka müdürü İ.Y ile R.Y.K, A.G.S, Ö.B, A.İ.C, F.K. ve C.G, Pazarcık İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından nitelikli dolandırıcılık, zimmet, Bankacılık Kanununa muhalefet iddiasıyla adliyeye sevk edildi.
     İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Pazarcıktaki bir bankadan usulsüz kredi kullandığı belirlenen suç örgütüne yönelik çalışma başlatmış, yaklaşık 1 yıl önce başlatılan operasyon kapsamında, başkası adına kredi kullandıkları ve mağdurları yüksek miktarda borçlandırdıkları iddia edilen 4ü banka çalışanı 7 kişi gözaltına alınmıştı.
    
     Muhabir: Ersoy Sevinç - Resul Tokluca / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Kahramanmaraştaki suç örgütü operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER