Kahramanmaraştan kısa kısa

Kahramanmaraştan kısa kısa -THKdan kurban derisi uyarısı


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Türk Hava Kurumu (THK) Elbistan Şube Başkanı Celil Genç, Kurban Bayramında kurban derisi toplama yetkisinin sadece kurumlarına verildiğini bildirdi.
     Genç, yaptığı açıklamada, yasa gereği kurban derilerinden elde edilen gelirin yüzde 50sinin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına, yüzde 10unun Türk Kızılayına, Çocuk Esirgeme Kurumuna ve Diyanet Vakfına, aktarıldığını belirtti.
     Kurumlarının Kurban Bayramında tanıtım kartı ve makbuzla deri toplayacağını ifade eden Genç, Kurban derisi toplama yetkisi sadece Türk Hava Kurumuna aittir. Türk Hava Kurumu elemanlarınca makbuz karşılığı derileriniz ayağınıza kadar gelinerek evlerinizden, kesim alanlarından alınacaktır. Elemanlarımızın uğrayamadığı veya yetişemediği yerlerde telefonla ulaşabilir dedi.
    
     -Türkoğlunda voleybol turnuvası
    
     Türkoğlunda Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Kaymakamlık Kupası voleybol turnuvası başladı.
     Kılılı beldesi ile Türkoğlu Lisesi karşılaşmasıyla Türkoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü spor salonunda başlayan turnuvada, 12 takım mücadele edecek.
     Turnuvanın ilk maçına katılan Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, sporun en önemli iletişim kaynaklarından biri olduğunu söyledi.
     Takımların, toplam 25 maç oynayacağını grup maçları sonrasında, grup birincileri ve ikincilerinin final karşılaşmalarına katılmaya hak kazanacağını belirten Taşhan,turnuvanın 7 Kasımda oynanacak müsabakayla sona ereceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Kenan Arayıcı-İzzet Mazı / Zerin Özdilek
<< Önceki Haber Kahramanmaraştan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER