Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Aşık, Ekinözünü ziyaret

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Aşık, Ekinözünü ziyaret etti


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Metin Aşık, Ekinözünü ziyaret etti.
     Ekinözü İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret eden Metin Aşık, Emniyet Amiri Zafer Volkan Aybaydan amirliğin çalışmalarına ilişkin brifing aldı, polis memurlarıyla bir araya geldi.
     Emniyet Müdürü Aşık ziyarette, Ekinözünü asayiş açısından problemi olmayan bir ilçe olarak gördüğünü belirtti.
     Güvenlik ve huzuru temin ederken kendilerine ciddi görevler düştüğünü, toplumun saygın ve önde gelen kişilerden oldukları için topluma örnek olmaları gerektiğini dile getiren Aşık, şunları kaydetti:
     Sizler davranışlarınızla, hal ve hareketlerinizle, kendi aranızdaki ilişkilerinizle toplumla olan münasebetlerde örnek davranış sergilemek durumundasınız. Toplumun huzuru için elinizden geleni yapmanız gerekir. Sadece devriye görevi, nöbet görevi veya suç işlendiğinde suçla ilgili aydınlatma görevinin dışında, sosyal ve kültürel anlamda birçok faaliyetle toplumun sosyal yaşamının daha sağlıklı, bunun sonucu olarak da ekonomik yaşamının daha iyi bir yere gitmesi adına da çok ciddi sorumluluklarımız var. Suç önleme noktasında sizlerden toplumla ilişkilerinizde ötekileştirmeden, karşımızdaki insanları itmeden ve onlarla münasebetlerinizde duygularınızı sağlıklı bir noktada tutarak sevgi temelinde, toplumla birlikte görev yapmanızı bekliyor ve istiyoruz.
     Metin Aşık, çeşitli gezi ve ziyaretlerinin ardından Ekinözünden ayrıldı.
    
     Muhabir: Kenan Arayıcı
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Aşık, Ekinözünü ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER