Kalender, Türkiye Bedensel Engelliler Spor

Kalender, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu yönetim kurulu üyeliğine yeniden seçildi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takım Koordinatörü Hulusi Kalender, Büyükşehir Belediyespor delegesi olarak katıldığı Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunda yönetim kurulu üyeliğine yeniden seçildi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ankarada bir otelde yapılan genel kurulda, 294 delegeden 257si oy kullandı. Başkanlığa, 257 delegeden 144ünün oyuna alan Demirhan Şerefhan seçildi.
     Diğer başkan adayı Mustafa Veysel Gülpınar ise 109 oy aldı. Genel kurulda 4 oy ise geçersiz sayıldı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Hulusi Kalender, yönetimde yer almaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Paralimpik branşları organize eden Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun yeni bir vizyonla hizmetlerine devam edeceğini ifade eden Kalender, şunları kaydetti:
     Federasyon bünyesinde Gaziantepi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Son dönemde etkinliği artan bedensel engellilere yönelik spor dallarını tüm engellere ulaştırmak için çaba göstereceğiz. Tüm engellilerin evlerinde oturup beklemeleri yerine spor ve sosyal aktivitelerle ilgilenmeleri için çalışmalarımız devam ediyor. Bu bağlamda Gaziantepteki tüm engellilerin spor ve sosyal yaşama dahil olmalarını istiyorum.
     Kalender, kendilerine her konuda destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbeye teşekkür ederek, Güzelbeyin engellilerin aktif yaşam içerisine dahil edilmeleri için öncülük ettiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Kalender, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER