Kaleseramik Fabrikasında yemekhane açılışı

Kaleseramik Fabrikasında yemekhane açılışı


ÇANAKKALE (A.A) - Çan ilçesinde kurulu Kaleseramik Fabrikalarındaki işçiler için oluşturulan 7 yemekhanenin açılışı yapıldı.
     Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, fabrikalarda görev yapan 3 bin 500 işçiye 3 öğün hizmet verecek yemekhanelerin açılış töreninde yaptığı konuşmada, yeni yemekhaneler oluşturmanın uzun süredir düşündükleri bir proje olduğunu, ancak şartları bir araya getiremediklerini söyledi.
     Malum herkes bütçesine göre adım atmak durumunda diyen Okyay, yemekhane oluşturmanın kendileri için öncelikli işler arasında yer aldığını, bunu da 2013 yılında gerçekleştirdiklerini bildirdi.
     Okyay, çoğu zaman çalışanların yeterli besin değerini alamadığını ifade ederek, Dolayısıyla şimdi profesyonel bir kadro tarafından, çok da iyi şartlarda ve kalitesi denetlenmiş şekilde yemeğimizi yiyeceğiz. Yemeklerimizin enerji ve kalori değeri hesaplanmış olacak. Çünkü bazı arkadaşlarımız bedensel, bazı arkadaşlarımız masa başında görev yapıyor. Hepimiz farklı oranda enerji tüketiyoruz. İnşallah iyi günlerde hep beraber burada sağlıkla, sıhhatle birlikte oturur ve yemek yeriz dedi.
     Konuşmanın ardından, Okyay, Seramik Grup Başkanı Tarık Özçelik, Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Selim Ergün, Kaleseramik Üretimler Müdürü Süleyman Soysal açılışı gerçekleştirdi.
     İş yeri baş temsilcisi Halil Karedeniz, törende Okyaya çiçek verip, işçiler adına teşekkür etti.
     Tören, eski Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Kocabaşın yaptırdığı yemek duasıyla tören sona erdi.
    
     Muhabir: Sadettin Arslan / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Kaleseramik Fabrikasında yemekhane açılışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER