Kalkınma Bakanı Yılmazdan Öztürke kentsel dönüşüm

Kalkınma Bakanı Yılmazdan Öztürke kentsel dönüşüm övgüsü


ADANA (A.A) - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmazın, Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürkün kentsel dönüşüm çalışmasını başarılı bulduğunu açıkladığı bildirildi.
     Seyhan Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, bazı toplantılara katılmak üzere Adanaya gelen Bakan Yılmaz, beraberinde Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve bakanlık bürokratlarıyla birlikte Seyhan Belediyesini ziyaret etti.
     Bakan Yılmaza yapılan çalışmalarla ilgili sunum yapan Belediye Başkanı Öztürk TOKİ işbirliğinde gerçekleştirdiği Kıyıkent Evleri Projesi hakkında da bilgi verdi.
     Öztürk, çalışmanın 3 yıl önce başlatıldığını belirterek, Sayın Başbakanımızın Türkiye genelinde tüm belediyelere yönelik verdiği talimatın bir gereği olarak şehrimizde imar yönünden en problemli bölgelerin başında gelen Barış ve İsmetpaşa mahallelerinde bu çalışmayı başlattık. Kısa sürede saha çalışmasını tamamlayıp kamulaştırmaları bitirdik. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktarın katılımıyla Seyhan Kıyıkent Evlerinin temelini attık ifadeleri kullandı.
     Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz da, Öztürkün kentsel dönüşüm alanında yapılan çalışmaları anlatırken sık sık, Tebrik ediyorum. Çok başarılı bir proje övgülerinde bulundu.
    
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Kalkınma Bakanı Yılmazdan Öztürke kentsel dönüşüm Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER