Kamu Pazarı açıldı

Kamu Pazarı açıldı


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediyesinin kısa bir süre önce hizmete sunduğu Gökkuşağı Rekreasyon Merkezindeki Kamu Pazarının resmi açılışı yapıldı.
     Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, eşi Nevin Gökçek, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, kadın milletvekilleri ve kadın kolları üyelerini ile çok sayıda davetli katıldı.
     Açılışta, Melih Gökçek, Gökkuşağı Rekreasyon Merkezinin ilk yapıldığı zaman metro inşaatının devam ettiği için şansız bir başlangıç yaptığını belirterek, merkezdeki Kamu Pazarının kurulmasıyla burada ucuz, kaliteli ve süratli burada hizmet verileceğini belirtti.
     Güldal Akşit ise Ben inanıyorumki burada satılan hem organik hem el ürünü ürünler kapışılacaktır dedi.
     Konuşmaların ardından Melih Gökçek, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Akşit, Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, kadın milletvekilleri birlikte açılış kurdelasını kesti.
     Gökçek daha sonra beraberindekilere pazarı gezdirdi.
     22 dükkanın yer aldığı pazarda Halk Ekmek, Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK), Vakıflar Edremit Zeytin İşletmesi, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi, FİSKOBİRLİK, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi (TAR-KOOP), TARİŞ, BELSO, Tarımsal Ürünler Satış Merkezi (TARMEG), PTT ile El Becerileri ve Meslek Edindirme Kurslarnın (BELMEK) satış ofisleri bulunuyor.
     Kamu Pazarında dükkanlar hafta içi her gün, 07.00-21.00 saatleri arasında çalışan Halk Ekmek dışında, 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet veriyor.
    
     Muhabir: Yıldız Aktaş
     Yayıncı: Selçuk Aval
<< Önceki Haber Kamu Pazarı açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER